svako želi da bude voljen

Svako od nas želi da voli i bude voljen

Svako od nas želi da voli i bude voljen. Malo kome je ta želja strana. ” To je samo mala puzla, koja je potrebna kako bi bili potpuni, ispunjeni, srećni” Malo ko zaista zna šta je to ” Srodna duša ” za kojom toliko čeznu.

Srodna duša nije puzla koja nedostaje, srodna duša nije tu da nam popuni prazninu.

Sigurno se pitate kako da je privučete ?

Srodna Duša nam u život dolazi kada mi sami ispunimo tu prazninu, kada osvestimo da smo mi sami ta puzla koja nedostaje. Kada osvestimo, da prva osoba koju treba bezuslovno da volimo smo mi ! Emitujući ljubav, prihvatanje, ispunjenost, mi privlačimo osobu koja će nam biti potvrda nas samih, potvrda našeg odnosa prema sebi.

Srodne duše se zajedno razvijaju, poštuju svoje istine, i istine svog partnera, prihvataju i vole bezuslovno . Sve se dešava sa razlogom, svako ko nam se pojavi u životu ima svoju svrhu. Iz odnosa sa partnerom učimo kako da iscelimo jedno drugo, kako da bezuslovno prihvatimo jedno drugo i kroz to postanemo najbolja verzija sebe. Isto tako je bitno da razumemo, da postoje i porodice srodnih duša koje nam dolaze u život poput prijatelja, kolega, učitelja, koji se prema nama ponašaju onako kako smo oduvek želeli. S poštovanjem, ljubavlju, bezuslovnim prihvatanjem.

Zato volimo sebe, poštujmo sebe, budimo nežni prema sebi, i time ćemo u naš život privući potvrde te ljubavi. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *